esmaspäev, 16. märts 2015

Kokkuvõte

Lõpuks sai aabits valmis. Kahjuks jäi meil aega väheseks. Ei saanud kujundada nii ilusaks, kui lootsime. Ei saanud ise kõiki pilte ja fotosid teha. Ei saanud illustreerida nii, nagu tahtsime. Oleks tahtnud seda vaheajal edasi teha.
Meid aitasid koolikaaslased, kes kirjutasid jutte. Meie trükkisime neid ümber. Meie sugulased ja sõbrad aitasid neid paremaks teha. Meid aitas juhendaja, kes parandas meie vigu.
Me kasutasime kooli fotoarhiivis olevaid fotosid. Me kasutasime ka internetist otsitud pilte, aga neid oli väga vähe.
Meie aabits sai tore, sest seda saavad kasutada kõik, kes tahavad kooliga tuttavaks saada. Meile meeldis, et aabitsas on trükitähed.
Töö tegemine ei olnud raske, aga aega oli vähe. Me õppisime, et ainult sõpradega koos ja siis kui keegi aitab, saame hakkama.

TÄNUSÕNAD kõikidele 3-6.klassi õpilastele, lastevanematele, kooli õpetajatele ja töötajatele abi eest tekstide kirjutamisel ja vigade parandamise eest! 

ETTEPANEKUD:

  • Seda tööd peab tegema edasi. Edasi võiks tulla LUGEMIK "Konguta kooli lugemik"
  • Selles võiksid olla kirjatähed
  • Õpilased võiksid ise sellesse pildid joonistada kunstitunnis
  • Selle aabitsa võiks ära trükkida raamatuna

3 kommentaari:

  1. Konguta kooli aabits on just kõige õigem ja tähtsam asi. Ei saa teha Konguta valla aabitsat, kui sa pole teinud alguseks oma kooli aabitsat. Oleks vaja teha nüüd ka numbrivihik ja teised koolis vajalikud asjad. Oled väga tubli Raikko.

    VastaKustuta
  2. Vahva! Kust ja millal aabitsat soetada saab?

    VastaKustuta
  3. Minu arust on ka see ettevõtmine väga vahva ja VAJALIK! Alati on hea, kui selliseid agaraid lapsi on ja alati on tore, kui ideed saavad lõpuks tulemuseks! Väga tublid!

    VastaKustuta